Sale

The North Face Slackpack 2.0 Daypack W Tnf Black-Wild Ginger-Gardenia White | Dam Ryggsäckar För Kvinnor

SEK 1951.14 SEK 860.18

Roomy Fit: en rymlig väska med gott om utrymme för de viktigaste sakerna. The North Face® freeride-skidåkare, Angel Collinson och Griffin Post, hjälpte oss att uppdatera vår klassiska Slackpack genom att ge en hel del smarta funkti…

I lager

Beskrivning

Roomy Fit: en rymlig väska med gott om utrymme för de viktigaste sakerna.
The North Face® freeride-skidåkare, Angel Collinson och Griffin Post, hjälpte oss att uppdatera vår klassiska Slackpack genom att ge en hel del smarta funktioner till denna klassiska backcountry-dagryggsäck. I den 20 liter stora volymen hittar du en separat sektion för din lavinutrustning, en fleecefodrad glasögonficka och en innerficka med dragkedja och nyckelknippa för dina viktigaste saker. På utsidan har du ett handsk-/hattförvaringsutrymme på en av axelremmarna, du har flera alternativ för att bära skidor eller brädor, och du har tillgång till ryggpanelen för att kunna ta med dig utrustning på språng. Det tåliga och hållbara tyget är vattenavvisande och förstärkt i områden med hög slitstyrka. Och det hela har en smal profil för bättre rörelsefrihet, särskilt när du skinnar upp. Eftersom det är den kvinnospecifika versionen har den smalare axlar och en kortare rygglängd än unisexmodellen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “The North Face Slackpack 2.0 Daypack W Tnf Black-Wild Ginger-Gardenia White | Dam Ryggsäckar För Kvinnor”
  1. 100% Säker Shopping
  2. Fri frakt från SEK 630, och standardfraktkostnaden är SEK 110
  3. Säker Shopping SSL Kryptering
  4. 20-30 Dagars Returgaranti
  5. Betalningsalternativ: